Binnen Retreat at Sea ontwikkelen Ingrid Bijl en Ingrid van den Boogaard transformational retreats op maat voor ondernemers, directeuren en managers om vanuit rust en reflectie je impact te vergroten en de juiste keuzes te maken op zakelijk en persoonlijk vlak.

Wat onze klanten over ons zeggen:

  • “Ingrid en Ingrid zijn warme mensen met ieder een heel eigen persoonlijkheid en aanpak. Toch hebben ze allebei een intuïtie voor wat nodig is om tot de kern van rust te komen. Ze vullen elkaar goed aan en belichten daarmee steeds verschillende kanten van een situatie.”

  • “De warmte, aandacht, eerlijkheid, humor en vakbekwaamheid van Ingrid & Ingrid maakten mijn Retreat at Sea tot een bijzondere en transformatieve innerlijke reis.”
  •  “Ingrid van den Boogaard is een ware kok, met goede smaak en oog voor kleur. Haar humor, kunstenaarsoog en zachtheid doen je gelijk thuiskomen.”
  • “Ingrid Bijl heeft de gave je met een enkele opmerking naar de kern te brengen.”
  • “Ik heb Ingrid & Ingrid ervaren als twee authentieke mensen, warm- en openhartig en met een sterke intuitie. Oprechte aandacht, afstemming op het grotere geheel, humor en speelsheid spelen een belangrijke rol. De intuitie van Ingrid Bijl is spatzuiver en Ingrid van den Boogaard weet de juiste vraag/handeling op het juist moment te plaatsen. Timing!”
  •  “Jullie hebben me gefaciliteerd om de moed te vinden mezelf uit te spreken en te ervaren wat een enorme rust en wijsheid in mezelf zit. Ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld. Dit kon ik ervaren door jullie liefde, wijsheid, passie en gastvrijheid.”
  • “Ingrid en Ingrid hebben heel goed aangevoeld wat ik nodig had en ik heb door het maatwerk mijn doelen bereikt.”

“Twee oprechte, bijzondere, verschillende, ervaren (levenservaring), lieve, humoristische, eerlijke, vakbekwame mensen die een mooi plaatsje in mijn hart krijgen. Jullie zijn toppers!”